BUSY BOOK JAWI PERCUMA FILE (MERAH)

Hi ibu ayah! πŸ€—

Pernah tak rasa buntu nak ajar anak jawi macam mana? Dari mana nak mula ni eh? Sebagai ibu ayah mesti kita nak anak kita tu bukan sahaja bijak tulisan rumi, malah tulisan jawi sampai pandai membaca buku jawi. Betul kan?

Jom gunakan BUSY BOOK JAWI SAYA yang mudah dipelajari oleh anak-anak & menarik dengan bahan-bahan belajar yang penuh berwarna-warni!

🌈 Boleh belajar sambil bermain & bergembira
🌈 Melatih motor halus
🌈 Anak cepat kenal, baca & tulis jawi
🌈 Lengkap dengan aktiviti KBAT & berdasarkan KSPK terbaru
🌈 Bonus kuiz jawi & sisipan kisah dari Al-Quran

Yang bestnya juga buku ini boleh digunakan berulang kali tau sebab ia menggunakan β€˜Velcro Tape’ yang boleh dilekat & dicabut. Sangat sesuai digunakan oleh anak-anak seawal usia 4-7 tahun. Busy book ini mempunyai 20 muka surat yang bercetak & juga bersaiz A4 di mana saiznya cukup besar & jelas untuk anak-anak.

βœ… Wire-O ring 12.7mm
βœ… Material buku artcard glossy water-based
βœ… Bahan dalam tampal artcard upper surface laminated
βœ… Velcro tape transparent base 15mm
βœ… Percuma fail kalis air

Terdapat pelbagai topik islamik yang menarik antaranya kisah nabi, haiwan & buah-buahan dalam Al-Quran.

Ayuh ibu ayah! Bertindak sekarang❗️

Dapatkan dari usahawan Mommy Happy kami dengan harga RM55.00 sahaja!

VIDEO BUSY BOOK JAWI PERCUMA FILE (MERAH)
Scroll to Top