NOTA LENGKAP MUDAHNYA BELAJAR ILMU TAJWID

“Ramai orang yang berfikir belajar ilmu tajwid ni susah nak faham, susah nak ingat sebab banyak sangat pecahan dan cabangnya, belum lagi dengan maksud hukum tajwid, selepas tu cara bacaannya.

Dan ramai juga ibubapa yang berminat untuk mengajar sendiri anak-anak supaya dapat membaca Al Quran dengan tajwid yang betul dan sempurna.”

TAPI tercari-cari buku apa yang nak di ajar dan bagaimana nak mengajar anak-anak dengan mengikut kaedah yang betul dan yang mudah difahami 🤔

Inilah dia BUKU NOTA LENGKAP MUDAHNYA BELAJAR ILMU TAJWID edisi kemaskini 2021 ! Apa yang baharu tentang buku ni? Jom kita explore sama-sama….

EDISI KEMASKINI 2021 ini dilengkapi dengan imbas QR kod video panduan mengajar Ilmu Tajwid mengikut topik di dalam buku DAN menggunakan ART PAPER bagi pengisian isi dalam…..

Tak perlu risau lagi sebab buku ini merangkumi kesemua asas-asas Ilmu Tajwid….lagi best buku ini berbentuk nota dan carta yang lengkap, juga menggunakan bahasa yang moden dan mudah difahami.

Nak lagi best ? ia juga dilengkapi dengan contoh-contoh bagi setiap hukum…memang sesuai sangat digunakan oleh ibubapa, murid murid yang bersekolah rendah dan juga orang dewasa untuk mengajar anak2 dirumah kerana mempunyai panduan yang sangat lengkap.

🥰🥰 Kesimpulannnya, buku ini sangat bagus dan sesuai untuk kesemua peringkat usia untuk mereka mendalami ilmu Tajwid agar dapat mengetahui cara membaca bacaan Al-Quran dengan betul seperti yang dituntut dalam agama Islam

Pastikan anda order hari ini juga ya. Kena order cepat tau sebab buku ni sedang mendapat permintaan yang luar biasa hebat ‼️

Mempunyai 62 m/s dan buku bersaiz A4…wahh memang puas hati ni buat bacaan dan rujukan ketika hadir kemana-mana kelas tajwid…

Jom dapatkan sekarang dari Ejen Mommy Happy yang berdaftar di seluruh Malaysia pada harga RM 20.00 sebuah !

#usahawanmommyhappy
#notalengkaptajwid
#tajwidilmualquran
#jombelajartajwid

Testimoni Nota Lengkap Mudahnya Belajar Ilmu Tajwid

Scroll to Top