UMMU08-TAFSIR MINI SURAH AL-A`LA

Tafsir Mini Surah al-A’la merupakan antara surah yang menjadi amalan bacaan Rasulullah SAW dalam solat dua hari raya dan solat Jumaat. Surah ini mengandungi intipati dan mesej yang sangat penting untuk diambil perhatian oleh orang yang beriman dan seluruh umat manusia. Antara mesej yang disampaikan dalam surah ini ialah kita boleh melihat pada permulaan surah ini, Allah SWT memberitahu kepada kita bukti-bukti kekuasaan-Nya yang tidak dapat ditandingi oleh sesiapa pun. Kekuasaan Allah SWT selaku Tuhan yang menguasai dan mentadbir seluruh alam semesta ini

TERCARI-CARI TAFSIR AL-QURAN YANG SESUAI UNTUK ANAK-ANAK DAN JUGA ORANG DEWASA?

Untuk memenuhi keperluan melahirkan umat yang cinta, faham dan menghayati Al-Quran dalam kehidupan, kami bawakan khusus untuk semua, Tafsir Mini.

Terbitan TELAGA BIRU Sdn Bhd (Telaga Biru Fan Club), sebuah syarikat penerbitan yang tersohor di Malaysia dalam penerbitan buku-buku Islam yang benar berdasarkan pegangan aqidah ahli sunnah.
.
③ Apa yang MENARIK dengan Tafsir Mini ini?
==================================
★Pendekatan PICTORIAL MNEMONIC utk menambahkan perbendaharaan kata
★ Menggunakan bahasa yang RINGKAS supaya MUDAH difahami oleh anak-anak
★ Penuh dgn ILLUSTRASI menarik bagi meransang minat.
★ Harga mampu milik. Amat MURAH dan berpatutan.
.
InsyaAllah buku-buku ini dapat membantu kita :
==================================
★ Menimbulkan Rasa Suka Kpd Al-Quran
★ Memahami Maksud Ayat-ayat Al-Quran
==================================

⛔Tafsir Mini ini DISARANKAN menjadi langkah pertama anda untuk memahami ALQURAN dan dijadikan panduan dan dihayati di dalam kehidupan. Semoga kita akan sama-sama beroleh kebahagiaan di dunia dan akhirat.

Bilangan muka surat: 184

Harga RM12

Scroll to Top